Caz strigător la cer, în Timiş. Un copil a fost mutilat de câini, nu s-a găsit niciun vinovat

Un copil din judeţul Timiş cu Sindromul Down atacat de mai mulţi maidanezi a fost desfigurat de o haită de câini, dar poliţiştii nu au găsit niciun vinovat. Deşi s-a deschis un dosar la Judecătoria Timişoara, la un an şi jumătate de la acest eveniment, ancheta nu a avansat absolut deloc.

RomaniaTV.net
11 sept. 2013, 08:58
Caz strigător la cer, în Timiş. Un copil a fost mutilat de câini, nu s-a găsit niciun vinovat

Bogdan locuieşte în localitatea Checea, din judeţul Timiş, împreună cu familia şi suferă de la naştere de Sindromul Down. În urmă cu un an, el a fost sfâşiat de o haită de câini: a fost lăsat nesupravegheat la grădiniţă când a fost atacat de animalele care păzeau un fost CAP.

Am fost anunţat că băiatul a plecat de la gradiniţă şi într-o oră şi jumătate a fost găsit la o fermă de animale, muşcat de câini. Nu se ştie încă nimic în plus, se face ancheta„, a povestit tatăl copilului, pentru România TV. Numai o minune a făcut ca Bogdan să scape cu viaţă. Copilul a ajuns însă la spital în stare foarte gravă. În urma mai multor operaţii, el a fost salvat, dar rănile provocate de câinii agresivi şi boala de care suferă îi fac viaţa un coşmar.

Citeşte şi Copil ucis de câini în Capitală. Bunica băiatului: I-am căutat mai mult de 45 de minute

Şase câini au fost pe el. De-abia a luat câinii de pe el, a fost groaznic. Am început să ţip că nu-i băiatul meu, că nu se poate, el tot zicea mama. Orice parte de corp avea câte o muşcătura, câte o zgârietură„, povesteşte şi mama copilului.

Citeşte şi O NOUĂ TRAGEDIE în Capitală: O femeie, în stare gravă după ce a fost muşcată de maidanezi

Copilul a rămas desfigurat pe viaţă. Nu mai are organe genitale, de pe piept îi lipsesc muşchi, iar pe faţă are numai semne. Autorităţile au deschis o anchetă, dar până acum nu s-a găsit niciun vinovat.

Dosarul a ajuns la Parchetul Judecătoriei Timişoara. Surse judiciare au declarat că patronul CAP-ului şi-a luat imediat măsuri de precauţie susţinând că animalele agresive aparţin unor ciobani din zonă.

Citeşte şi Câinii agresivi au mai făcut o victimă. O fetiţă de 8 ani a fost muşcată în curtea casei