Caz şocant la Bistriţa: Şi-a omorât mama în bătaie pentru că nu voia să facă baie şi să mănânce

O bătrână în vârstă de 82 de ani dintr-o localitate din Bistriţa-Năsăud a murit după ce a fost bătută de fiica ei, deoarece nu voia să facă baie şi să mănânce.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 10:42
Caz şocant la Bistriţa: Şi-a omorât mama în bătaie pentru că nu voia să facă baie şi să mănânce

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, o femeie de 49 de ani din satul Urmeniş, care locuia împreună cu mama ei de 82 de ani, şi-a bătut mama după ce băuseră împreună, iar bătrâna a murit în urma loviturilor.

„În cursul zilei de miercuri, cele două au consumat băuturi alcoolice împreună. Ulterior, pe fondul unor neînţelegeri apărute, deoarece bătrâna a refuzat să fie îmbăiată şi să manânce, fiica sa a agresat-o, aplicându-i mai multe lovituri, după care a aşezat-o în pat. În dimineaţa zilei de joi, în jurul orelor 03.00, bătrâna a decedat”, se arată în comunicatul IJP.

Poliţiştii Postului de poliţie Urmeniş au fost sesizaţi telefonic de către un medic de familie din localitate, că o pacientă a murit la domiciliu. La examinarea cadavrului au fost găsite mai multe leziuni la faţă şi pe corp, iar la necropsie medicul legist a stabilit că moartea a fost violentă, cauzată de o insuficienţă respiratorie acută, consecutivă unui politraumatism.

Femeia a fost reţinută şi urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.