CAZ REVOLTĂTOR la Sibiu: Un tânăr a murit în spital după o banală tăietură la mână

Caz incredibil la Sibiu, unde un tânăr a mers la spital cu o banală tăietură la mână şi a plecat acasă în sicriu. Tatăl pacientului spune că medicii au rămas fără oxigen în timp ce-i operau fiul.

RomaniaTV.net
12 sept. 2012, 18:00
CAZ REVOLTĂTOR la Sibiu: Un tânăr a murit în spital după o banală tăietură la mână

Un tânăr din Sibiu a murit în spital după o banală tăietură la mână. Tatăl băiatului acuză că medicii au lăsat pacientul fără oxigen, în timpul operaţiei.

Tânărul în vârstă de doar 24 de ani a ajuns la spital în data de 21 august după ce s-a tăiat la mână în timp ce încerca să schimbe un geam. Tatăl său spune că a venit conştient la spital iar a doua zi a fost operat, însă în timpul intervenţiei chirurgicale medicii ar fi rămas fără oxigen iar până când au reuşit să schimbe tubul tânărul a fost ventilat mecanic. T

atăl tânărului crede că medicii sunt de vină pentru tragedie. Tânărul a intrat în comă imediat după această operaţie iar în cursul zilei de marţi a murit.

Acum tatăl său încearcă să facă dreptate. El a depus o plângere la Parchet dar şi la spital iar, pe de altă parte, conducerea Spitalului Judeţean Sibiu spune că va analiza cazul si se vor lua măsuri dacă se dovedeşte că este un caz de malpraxis.