Caz revoltător în Capitală. O femeie a fost AGRESATĂ de hingheri VIDEO

O femeie a fost agresată de o echipă de hingheri, în timp ce îşi plimba câinele în faţa blocului, informează România TV. Femeia adoptase un maidanez în urmă cu puţin timp şi, deşi avea toate actele în regulă pentru acesta, hingherii au fost la un pas să îl confişte şi să îl trimită spre eutanasiere. Înainte, însă, bărbaţii au înjurat-o pe posesoarea animalului şi au umplut-o de vânătăi.

13 sept. 2013, 20:42
Caz revoltător în Capitală. O femeie a fost AGRESATĂ de hingheri VIDEO

Incidentul a avut loc în cartierul Drumul Taberei din Capitală, când femeia a ieşit cu căţelul în lesă, la plimbare. În scurt timp, şi-au făcut apariţia trei hingheri care au vrut să confişte animalul cu orice preţ.

„Au spus că nu-i interesează, dacă e câine comunitar e luat şi să merg să-l caut şi să fac ce vreau. Le-am arătat carnetul, că e adoptat, vaccinat, sterilizat, cu totul în regulă, au spus că nu-i interesează, mi l-au aruncat pe jos”, a spus femeia agresată.

Femeia susţine că după disputa cu echipa de hingheri, bărbaţii au început să o scuipe şi să o înjure. Ulterior, au devenit brutali.

„Pentru că nu am vrut să dau drumul câinelui, am băgat mâna sub laţ, iar cel care l-a prins a spus că nu dă drumul nici mort”, a adăugat femeia.

Bărbaţii au dat drumul animalului doar la intervenţia Poliţiei Locale, după care femeia s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală. Medicii legişti susţin că, dacă se agravează, vânătăile provocate de agresori pot provoca hematoame, aşa că femeia ar putea ajunge chiar şi la operaţie.

Citeşte şi Aproape 70 de câini au fost adoptaţi în două zile din adăposturile municipalităţii