Catinca Roman a ţepuit organizatorii unui eveniment din Timişoara

Catinca Roman a acceptat bucuroasă invitaţia de a participa la un eveniment desfăşurat weekendul trecut la Timişoara, unde ar fi trebuit să aibă o prezentare. În mod surprinzător, vedeta s-a răzgândit subit cu o săptămână înainte şi a refuzat cu înverşunare să răspundă la telefon sau să ofere vreo explicaţie.

RomaniaTV.net
26 iul. 2012, 08:03
Catinca Roman a ţepuit organizatorii unui eveniment din Timişoara

Catinca Roman şi-a relansat cariera în modă în vara anului trecut. Fiica vitregă a lui Petre Roman a fost invitată să participe weekendul trecut la un eveniment desfăşurat într-un club din Timişoara şi a acceptat cu plăcere.

A pus la punct toate detaliile cu organizatorii. Echipa de la Timişoara i-a pus la dispoziţie cazare la hotel de patru stele pentru ea şi echipa ei, transport cu avionul, protocol şi manechine pentru prezentare. Cu toate astea, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată cu doar o săptămână înainte, scrie cancan.ro

Chiar în ziua în care ar fi trebuit să confirme datele pentru biletele de avion, Catinca s-a dovedit a fi de negăsit. A refuzat să răspundă la telefon sau la SMS-uri şi n-a oferit o explicaţie pentru gestul său.