Câţi bani are DD? Averea lui Dan Diaconescu valorează cât jumătate din Oltchim VIDEO

Dan Diaconescu deţine o avere la care mulţi dintre români tânjesc: o vilă cochetă în Bucureşti, acolo unde locuieşte cu familia, un apartament, un bloc în Băneasa şi case de vacanţă în Sinaia şi Mamaia. La toate acestea, se adaugă un iaht şi două elicoptere. În total, omul de televiziune are o avere estimată la aproape 30 de milioane de euro.

RomaniaTV.net
26 sept. 2012, 13:09
Câţi bani are DD? Averea lui Dan Diaconescu valorează cât jumătate din Oltchim VIDEO

La cei 44 de ani, Dan Diaconescu a reuşit să adune cât alţii în şapte vieţi. Experţii imobiliari estimează bunurile imobiliare la peste 17 milioane de euro. Astfel, el deţine în proprietate şase imobile, iar vila în care locuieşte, din cartierul Primăverii, costă 1,5 milioane euro, metrul pătrat de teren în zona respectivă ajungând la 5.000 de euro.

De asemenea, Dan Diaconescu este şi posesorul unui bloc în cartierul bucureştean Băneasa, unde iniţial vroia să facă sediul televiziunii pe care o conduce. Între timp s-a răzgândit, iar acum această clădire funcţionează ca o una de birouri. Valoarea construcţiei e de 2,7 milioane de euro.

Dan Diaconescu are şi o casă de vacanţă la Sinaia, care l-a costat aproximativ 300.000 de euro, dar şi un apartament la mare, în staţiunea Mamaia evaluat la 600.000 euro.

În plus, la poarta casei sale, Dan Diaconescu are o maşină în valoare de 385.000 euro, iar în garaj mai are doi bolizi la fel de scumpi. Omul de televiziune este pasionat si de yachturi, dar şi de elicoptere, astfel că şi le-a cumpărat pe toate. În total, cu tot cu case, maşini, yachturi şi elicoptere, Dan Diaconescu are o avere estimată la 26 de milioane de euro.