Cătălin Striblea, în direct la România TV. Prima intervenţie după accidentul vascular VIDEO

Cătălin Striblea a intrat, luni seara, în direct la România TV, fiind prima intervenţie televizată a jurnalistului după accidentul vascular suferit în urmă cu două săptămâni. Jurnalistul le-a mulţumit medicilor şi telespectatorilor, dar a comentat şi demisia lui Dan Voiculescu din Senat.

RomaniaTV.net
28 ian. 2013, 19:56
Cătălin Striblea, în direct la România TV. Prima intervenţie după accidentul vascular VIDEO

„Le mulţumesc medicilor de aici care sunt minunaţi, mi-au salvat viaţa. Aş vrea ca toţi oamenii politici din România să se bată ca astfel de medici să rămână în ţară. Le mulţumesc telespectatorilor noştri care mi-au trimis mesaje senzaţionale şi multor oameni politici care mi-au fost aproape şi le mulţumesc pentru tot sprijinul„, a declarat Cătălin Striblea, la România TV, în Ediţia specială moderată de Corina Drăgotescu.

Jurnalistul a făcut câteva comentarii legate şi de demisia lui Dan Voiculescu din Senat.

Eu sunt internat într-un spital din colegiul domnului Dan Voiculescu. E o coincidenţă că spitalul acesta, fiind în sectorul 4, funcţionează pentru sute de mii de oameni din sector 4, pentru milioane de oameni din Bucureşti, din ţara asta care îşi caută aici speranţe. Mă aşteptam să îl văd pe domnul Voiculescu stând aici, în frig, la poartă, acum când se dezbate bugetul şi încercând să aducă nişte bani la spitalul acesta. Spitalul e în renovare, are mai multe corpuri în renovare, nu sunt mobilate, oamenii aceştia aşteaptă bani pentru lucrurile astea, pentru unul dintre cele mai mari spitale din România. M-aş fi aşteptat ca senatorul acestui spital să se bată pentru el. În rest, că îşi dă demisia, că vrea să ajungă la completul X, la tribunalul cutare… să fie sănătos. E alegerea lui. Dar pentru oamenii care l-au votat, pentru oamenii care au nevoie de spitalul care este în colegiul lui m-aş fi aşteptat ca domnul Voiculesc să facă multe alte lucruri. Pentru toţi medicii aceştia care mie mi-au salvat viaţa, m-aş fi acceptat să facă ceva, mai ales că acum este la putere”, a precizat jurnalistul.

„Dacă domnul Voiculescu şi-a dat demisia din colegiul în care se află spitalul meu, o să încerc eu să suplinesc absenţa acestui senator şi să mă bat cu mijloacele mele pentru acest spital, să fac eu ce trebuia să facă un om politic”, a mai spus Cătălin Striblea la România TV.