Cătălin Striblea A REVENIT în redacţia România TV, după atacul cerebral. „Sunt foarte emoţionat”

Cătălin Striblea a revenit în redacţia România TV la mai bine de două luni după ce a suferit un accident vascular cerebral. Jurnalistul a mărturisit că în tot timpul scurs de la accident şi în perioada de recuperare i-au lipsit foarte mult agitaţia şi chiar ţipetele care se aud uneori în redacţie.

RomaniaTV.net
01 apr. 2013, 15:21
Cătălin Striblea A REVENIT în redacţia România TV, după atacul cerebral. „Sunt foarte emoţionat”

Cătălin Striblea s-a arătat foarte emoţionat la întoarcerea printre colegii de la România TV şi a fost primit cu aplauze în studio. Acesta a povestit că i-au lipsit jocurile pe calculator dar şi atmosfera din redacţie.

„M-am jucat pe calculator şi pe consolă. Mi-a fost dor să stau în casă pur şi simplu, să ies în oraş, să merg în aer liber. Ce mult contează! Mi-e dor de atmosfera aia teribilă, de un breaking news, când începe lumea să alerge. Mi-e dor de tot ce se întâmplă în momnetele acelea tensionate, de ţipetele acelea. O să avem acum parte de nişte zile mai calme. Trebuie să fiu mai calm, mai aşezat. Încerc să-mi păstrez cumpătul”, a declarat Cătălin Striblea.

Jurnalistul a mai declarat şi că încearcă pe cât posibil să se întoarcă în redacţie, deşi mai are probleme de sănătate de rezolvat.

„Am primit multe mesaje de încurajare. Ştiu că aţi făcut multe lucruri în lunile astea două, lucuri extraordinare. Mă bucur că fac parte din probabil cea mai buna echipă din România. Pe cât posibil o să încerc să mă întorc”, a mai spus Cătălin Striblea.

Cătălin Striblea, realizatorul emisiunii „Ultima Oră” de la România TV, a fost internat şi operat de urgenţă în urmă cu peste două luni, după ce a suferit un accident vascular cerebral. El a fost externat pe 26 martie şi este în continuare în recuperare.

CITEŞTE ŞI: Dialog emoţionant între Ponta şi Striblea. Ce sfaturi i-a dat premierul jurnalistului VIDEO

Momentan, Cătălin Striblea nu poate reveni „pe sticlă”, medicul său, Mircea Gorgan, recomandându-i să se mai menajeze o perioadă. „Deocamdat[ o să ne vedem duminica seara la Lili Ruse, o să ne mai vedem din când în când. Eu mai am câteva lucruri legate de sănătate de rezolvat, încă fac recuperare”, a afirmat Striblea.