Cătălin Crişan, implicat într-un accident rutier VIDEO

Cântăreţul Cătălin Crişan şi soţia sa au fost implicaţi într-un accident rutier pe DN1, informează România TV.

RomaniaTV.net
02 mai 2012, 07:34
Cătălin Crişan, implicat într-un accident rutier VIDEO

Cătălin Crişan a fost implicat într-un accident rutier ce a avut loc pe DN1, la ieşirea din Ploieşti.

Potrivit unor surse din Poliţia Prahova, citate de Mediafax, accidentul a avut loc în zona Movila Vulpii. Cătălin Crişan se deplasa dinspre Braşov spre Bucureşti, el nefiind vinovat de producerea accidentului.

Conform surselor citate, şoferul unui autoturism care staţiona pe partea dreapta a sensului de mers Braşov – Ploieşti a plecat de pe loc fără să se asigure şi s-a ciocnit cu maşina condusă regulamentar de Cătălin Crişan

Crişan şi soţia nu au fost răniţi grav şi se află în afara oricărui pericol. El a fost preluat totuşi de echipajele medicale şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

„În acest incident au fosti implicate două maşini. Unul care s-a pus în mişcare de pe partea dreapta nu a dat prioritate altuia care era în mers. Cele două maşini s-au lovit şi au rezultat pagube materiale. Până în prezent, nu au fost semnalizate leziuni ale celor implicaţi. Vă pot spune că din accident nu au rezultat victime„, a declarat Daniel Radu, purtător de cuvânt IPJ Prahova.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

 În vârstă de 44 de ani, Cătălin Crişan este cântăreţ de muzică uşoară. A lansat piese precum „Dacă pleci…” şi „Vorbeşte marea”, melodie cu care a obţinut premiul I la secţiunea interpretare, la Festivalul Mamaia din 1987. Totodată, el a prezentat numeroase emisiuni de televiziune.