Botezatu dezvăluie de ce şi-a schimbat Udrea rochia la nunta EBEI. Vezi topul ţinutelor FOTO

Multe doamne invitate la nunta Elenei Băsescu au fost bine îmbrăcate, susţine designerul Cătălin Botezatu. El a declarat la România TV că cele mai frumoase rochii au fost purtate de Elena Udrea, Mioriţa Videanu şi fiica acesteia. Cu toate astea primele locuri în topul designerului sunt ocupate de femeile din familia preşedintelui. 

RomaniaTV.net
03 sept. 2012, 17:38

„90% din doamnele prezente la acest eveniment au fost foarte bine îmbrăcate. 10% au făcut greşeli vestimentare, pentru că este firesc, nu toată lumea este obişnuită să se îmbrace corect la un astfel de eveniment”, a declarat Cătălin Botezatu la România TV.

În topul lui Cătălin Botezatu se află politicianul Raluca Turcan.

„O ţinută extrem de elegantă şi rafinată, dintr-o dantelă cu aspect de brocard. O rochie de prinţesă, delicată, mă duce cu gândul la o ţarină din Rusia. O coafură specială. O felicit pentru că a ales un creator român, pe Galina, buna mea prietenă, care s-a văzut clar că a pus amprenta aceea rusească, venită de peste Prut”, a spus Botezatu.

Designerul a precizat, însă, că, din punct de vedere vestimentar, este fan Elena Udrea.

„Doamna a schimbat două rochii extraordinar de frumoase, una mai specială decât cealaltă. În prima, un decoleu frumos, avea şi la spate un decolteu generos, avea spatele gol. A schimbat o rochie – a doua este de culoare ciclam, foarte vaporoasă, destul de sofisticată, cu bijuterii aurii”, a povestit Cătălin Botezatu.

Elena Udrea, în prima rochie. A schimbat-o pentru că a rămas fără trenă

Elena Udrea s-a schimbat în altă ţinută, în urma problemelor vestimentare

 

Botezatu a precizat că Elena Udrea s-a schimbat întrucât cineva a călcat pe trena primei sale rochii. „Dacă ţi se întâmplă un eveniment nefericit, ca doamnei Udrea, care a fost călcată pe trenă şi a trebuit să îşi schimbe rochia, este în regulă. În general, nu trebuie să schimbi rochia, pentru că nu e foarte elegant. Doar miresei i se poate permite. La bărbaţi, nu dai jos sacoul până la sfârşitul evenimentului, chiar dacă ţi-e cald„, sfătuieşte designerul.

Pe acelaşi loc, în acest top trei, se află familia Videanu. „Doamna Videanu împreună cu fiica, nişte apariţii spectaculoase. M-a frapat foarte tare rochia, cred că Chanel, a domnişoarei Videanu, extrem de frumoasă. Mioriţa Videanu a purtat aceeaşi rochie cu cea purtată de Kate Middleton. Important e că rochiile sunt foarte frumoase, spectaculoase. Cu doamna Videanu sunt obişnuit ca atunci când merge la un eveniment să aibă o ţinută vestimentară spectaculoasă. Prima oară când am văzut imagini de la biserică mi-a sărit în ochi domnişoara Videanu. Am spus wow, ce rochie”.

Mioriţa Videanu a purtat aceeaşi rochie ca Kate Middleton

Fiica lui Adriean Videanu, într-o rochie cu spatele gol

Pe primul loc trebuie să vorbim de familia Băsescu, de mireasă, care a fost frumoasă, rafinată, romantică. De rafinament putem vorbi şi de doamna Maria Băsescu, care a adoptat o ţinută verde-smarald, o ţinută deux-pieces, cu dantelă. L-a influenţat şi pe domnul Băsescu, în sensul bun al cuvântului, l-a determinat să poarte o cravată de culoare verde, ceea ce este foarte elegant, pentru că s-au asortat împreună. Ioana Băsescu a purtat o rochie roşie, de tip sirenă, a afişat un corp de invidiat, pentru că arăta extraordinar de frumos. Ioana a avut o rochie de tafta extraordinar de frumoasă. I-a scos în evidenţă un corp extraordinar, este o femeie înaltă, are ţinută şi rochia a avantajat-o”, a mai spus Botezatu la România TV.

Maria Băsescu, într-o rochie verde-smarald

Ioana Băsescu, într-o rochie tip sirenă

Designerul a precizat că la bărbaţi a fost mai simplu cu vestimentaţia, pentru că abordarea unui smoking este mai facilă. „Nu avea cum să dea greş. Sau un costum de culoare închisă cu cravată neagră„, a mai spus Botezatu.