Cătălin Botezatu, alături de Monica şi Ramona Gabor. Vezi ce MESAJ EMOŢIONANT le-a transmis

Mama surorilor Gabor, Veronica Bulai, a murit după un tragic accident petrecut în vacanţă. În timp ce se afla la Peştera Polovragi, o stâncă s-a desprins şi a strivit-o. Monica şi Ramona Gabor şi-au condus, luni, mama pe ultimul drum. Chiar dacă nu a putut să fie prezent la înmormântare, creatorul de modă Cătălin Botezatu le-a transmis surorilor Gabor un mesaj de încurajare, pe care l-a postat pe pagina lui de Facebook.

26 aug. 2013, 11:14
Cătălin Botezatu, alături de Monica şi Ramona Gabor. Vezi ce MESAJ EMOŢIONANT le-a transmis

Viaţa este uneori prea dură şi nemiloasă cu noi, dându-ne lovituri pe care cu greu le putem suporta. Cu toate acestea, este important să ne ridicăm după fiecare lovitură, să ne ştergem lacrimile şi să mergem mai departe, mai puternici, alături de cei care au rămas lângă noi. Despărţirea de fiinţa cea mai dragă, mama, este imposibil de descris în cuvinte. Rămân doar amintirile şi dorul infinit, mistuitor. Cu toate acestea, mamele nu mor niciodată. Mamele trăiesc în continuare în amintirea copiilor şi veghează mereu asupra lor.

Le doresc surorilor Monica, Ramona şi Alina Gabor putere şi înţelepciune pentru a trece peste aceste momente grele. Dumnezeu să le aline suferinţa şi să le întărească! Iar Veronicăi, Dumnezeu să îi lumineze calea şi să o odihnească în pace„, a scris Cătălin Botezatu pe Facebook.

VEZI ŞI: Sora Monicăi Gabor a leşinat când a văzut cadavrul mamei sale

Veronica Bulai, mama surorilor Gabor, şi-a petrecut ultima noapte din viaţă într-o mănăstire pentru femei, aflată la doi kilometri de Mănăstirea Frăsinei. Potrivit wowbiz.ro, în timp ce se afla în zonă, aceasta ar fi vrut să urce la mănăstirea unde doar picior de călugăr poate să calce.

„Femeile nu au voie pe munte. Este blestemul Sfântului Calinic, cel care a ctitorit mănăstirea. Au fost mai multe care au încălcat regulă asta şi n-a fost bine. Am avut o faţă în sat, studentă, care s-a îmbrăcat în straie bărbăteşti şi a urcat până la mănăstire. La întoarcere, a luat o maşină cu lemne să coboare în sat. Maşină s-a răsturnat pe drum drept, iar faţă a murit. Restul celor care era cu ea, au scăpat fără nici o zgârietură”, a declarat unul dintre săteni, pentru wowbiz.ro. Aceasta este legenda Mănăstirii Frăsinei.

CITEŞTE ŞI: Durere fără margini în familia surorilor Gabor. Mama acestora va fi înmormântată astăzi