Cătălin Botezatu a prezentat schiţele noilor uniforme pentru piloţii şi însoţitorii de bord Tarom

Cătălin Botezatu a prezentat în premieră la România TV schiţele uniformelor Tarom care vor purta semnătura lui. Şi ca orice designer care se respectă, Botezatu a păstrat şi câteva secrete pentru data la care uniformele vor fi lansate oficial.

10 apr. 2013, 06:37

Compania Tarom l-a ales pe Cătălin Botezatu ca designer al noilor uniforme pentru piloţi şi însoţitori de bord. „Am pornit inclusiv de la mănuşi, şosete şi am ajuns la outfitul în sine. Varianta de sacou al pilotului, de pardesiu”, a explicat designerul.

Cătălin Botezatu a mai fost solicitat, în anii trecuţi, de alte trei companii aeriene internaţionale pentru a crea uniformele însoţitorilor de zbor. „Nu fac comparaţie cu ce era atunci şi ce este acum. Poate că lipsea un touch, uşor fashion şi nu în ultimul rând cred că au nevoie de foarte multă lejeritate în mişcare atunci când abordează o ţinută”, a spus Botezatu pentru România TV.

Bote s-a dedicat cu multă plăcere acestui proiect. A lucrat zi şi noapte până când rezultatul l-a mulţumit. „Am făcut nu mai puţin de 750 de schiţe. S-a muncit într-o echipă extraordinară pentru că este o muncă de sisif, dar este foarte profi”, a mai spus Bote.

Uniforma ce va purta semnătura lui Cătălin Botezatu va avea un model de vară, unul de iarnă, în două culori de la care nu vor lipsi accesoriile.