Cătălin Botezatu a dispărut fără urmă. Vezi ULTIMELE FOTOGRAFII cu designerul

Cătălin Botezatu a dispărut fără urmă de la sfârşitul săptămânii trecute şi nimeni nu mai ştie nimic de el. Ultimele evenimente la care a participat au fost la Petroşani, unde joi a avut o sesiune de autografe şi a vorbit despre cartea sa, "Trei Vieţi - Pedeapsă", iar vineri a avut loc prezentarea colecţiei "Aviator".

RomaniaTV.net
26 mart. 2013, 08:54

Cătălin Botezatu este de negăsit de câteva zile şi nici măcar prietenii nu ştiu unde se află designerul. Apropiaţii lui spun însă că în ultima vreme suferea de o uşoară depresie şi consuma foarte mult alcool, iar o variantă posibilă este ca el să se fi internat într-un sanatoriu în străinătate.

Jurnalistul Alexandru Răducanu, care este şi parapsiholog, a declarat, la România TV, că este posibil ca designerul să fi ales să dispară o vreme din cauza unei deziluzii în dragoste. „Din punctul meu de vedere există o problemă emoţională, o problemă delicată în relaţia dintre el şi o tânără femeie. Poate fi vorba despre o deziluzie în dragoste„, a spus Răducanu.

În zilele petrecute la Petroşani, Cătălin Botezatu a participat la o sesiune de autografe şi a vorbit despre cartea sa, „Trei Vieţi – Pedeapsa”, iar vineri a avut loc prezentarea colecţiei „Aviator”. De asemenea, Bote a mai vizitat câteva mănăstiri din zonă şi a mers cu câteva cunoştinţe prin munţii Retezat.