Cât mai tace Traian Băsescu? Nicio declaraţie a preşedintelui de la întoarcerea la Cotroceni

Traian Băsescu continuă să se abţină de la declaraţii publice la mai bine de 24 de ore de când întoarcerea sa în fruntea statului a devenit oficială. În ciuda zvonurilor care au circulat dinspre staff-ul său cu privire la programarea unor declaraţii de presă, preşedintele menţine tăcerea. Deşi Băsescu s-a instalat încă de marţi dimineaţă la Palatul Cotroceni, oficial nimeni nu ştie când va avea loc prima conferinţă de presă de la reluarea mandatului.

RomaniaTV.net
28 aug. 2012, 19:10
Cât mai tace Traian Băsescu? Nicio declaraţie a preşedintelui de la întoarcerea la Cotroceni

Per ansamblu, au trecut mai bine de două săptămâni de când Traian Băsescu nu a mai susţinut declaraţii de presă anunţate. Tăcerea şefului statului a venit odată cu pronunţarea Curţii Constituţionale. Nici după invalidarea referendumului, nici după citirea deciziei în plenul reunit al Parlamentului, nici după publicarea hotărârii în Monitorul Oficial, Băsescu nu a avut vreo ieşire publică.

Singurul mesaj indirect referitor la activitatea preşedintelui sunt decretele pe care acesta le-a semnat marţi. Practic, prima decizie luată de către Traian Băsescu la preluarea mandatului a fost să-şi reconfirme în funcţie consilierii prezidenţiali. Despre vreo declaraţie de presă susţinută pe covorul roşu de la Cotroceni, nici un cuvânt deocamdată.