Cât de diferit va fi iPhone 5S de predecesorul lui

Următorul iPhone se va numi aproape sigur iPhone 5S, după spusele unui analist, şi nu va integra schimbări estetice majore faţă de actualul vârf de gamă.

RomaniaTV.net
05 feb. 2013, 10:58
Cât de diferit va fi iPhone 5S de predecesorul lui

Cea de a saptea generatie de iPhone este subiectul multor speculatii. Dupa ce al saselea iPhone a fost numit iPhone 5, urmatorul are mari sanse sa poarte denumirea de 5S, scrie Playtech.ro. Aceasta este opinia lui Katy Huberty – analist la Morgan Stanley.

Huberty a afirmat, bazandu-se pe informatiile din piata si pe fluctuatiile din preturile actiunilor Apple inregistrate in ultimii ani, ca iPhone 5S va fi exact la fel la exterior cu un iPhone 5. Varful actiunilor Apple a fost inregistrat in luna martie a anului trecut, dupa o perioada mare de la lansarea iPhone-ului 4S. Dupa luna martie, actiunile au inceput sa scada, un potential motiv putand fi investitiile facute de Apple in pregatirea iPhone 5, intr-o perioada in care oamenii incepusera sa evite iPhone 4S in asteptarea noului model. Acest sistem a fost preluat ca o matrice de Katy Huberty si pe baza acesteia a estimat ca in 2013, Apple va lansa noul iPhone 5S.

Află unde ar putea apărea totuşi schimbări la iPhone 5S pe Playtech.ro.