Cât a câştigat Bahmuţeanu de pe urma ultimului divorţ de Prigoană

O nouă modă printre vedetele care divorţează este spălarea rufelor în public. O oră de lacrimi scurse, vorbe grele aruncate la adresa fostului partener, toate acestea se traduc în mii de euro intrate în cont din partea emisiunilor de tip tabloid. Adriana Bahmuţeanu a ieşit câştigată în urma celui de-al patrulea divorţ de Silviu Prigoană.

RomaniaTV.net
01 iun. 2013, 14:17
Cât a câştigat Bahmuţeanu de pe urma ultimului divorţ de Prigoană

Dacă pentru mulţi divorţul lui Silviu Prigoană de Adriana Bahmuţeanu a ridicat un semn de întrebare, afaceristul a elucidat misterul. „Nu am fost certat niciodată cu Adriana”, a declarat recent Prigoană, într-o emisiune la Antena 1.

După ce s-au atacat prin ziare şi la televizor, scandalul divorţului şi-a atins scopul. În cele nouă luni cât au fost separaţi, conturile Adrianei au crescut cu viteza luminii. Bahmu a obţinut un contract de publicitate la o firmă de tigăi, şi şi-a rotunjit veniturile cu patru mii de euro. Şi asta nu e tot, pentru că vedeta a mai obţinut un contract la Antena Group, pe un salariu de cinci mii de euro.

Împlinită pe plan profesional, se pare că Bahmu este încă neliniştită pe plan sentimental. „Da, am crezut că nu mă iubeşte, dar mi-a spus zilele astea că mă iubeşte foarte mult”, a spus Adrian Bahmuţeanu

Între timp Bahmu şi-a mai deschis şi un mic atelier de haine. Potrivit libertatea.ro, ea vinde ţinutele ca pâinea caldă printre colegii ei din televiziune. Aşadar iubirea, fericirea şi conturile pline sunt reţeta perfectă pentru a evita cel de-al cincilea divorţ.