Câştigătorul marelui premiu de la Loto şi-a ridicat banii. Vezi MESAJUL lui pentru ceilalţi jucători

Câştigătorul marelui premiu de la Loto 6 din 49 de la extragerea de duminică, 14 iulie, şi-a ridicat, marţi, banii de la sediul Loteriei Române, însă a dorit să îşi păstreze anonimatul. Acesta a transmis un mesaj celorlalţi jucători la Loto: "Fiţi perseverenţi! Jucaţi mereu!".

16 iul. 2013, 08:56
Câştigătorul marelui premiu de la Loto şi-a ridicat banii. Vezi MESAJUL lui pentru ceilalţi jucători

„În cursul zilei de astăzi (marţi – n.r.) s-a prezentat la sediul Loteriei Române, pentru a-şi încasa premiul, câştigătorul categoriei I a jocului Loto 6 din 49, la tragerea de duminică, 14 iulie, cel mai mare premiu din istoria jocului. Valoarea câştigului este de 48.952.706,17 lei, iar biletul norocos a costat doar 16,9 lei, fiind completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o variantă la Noroc”, potrivit unui comunicat emis de Loteria Română.


Câştigătorul este un jucător fidel din Galaţi şi are în jur de 50 de ani. Joacă la Loto, tragere de tragere, de peste 20 de ani. Bărbatul a declarat că a jucat întotdeauna aceleaşi trei variante şi o variantă la Noroc şi ca numerele au semnificaţie personală. Până acum nu a obţinut decât câştiguri mici, cel mai adesea cu 3 numere.

Gălăţeanul nu a dorit să-şi facă publică identitatea şi le-a transmis celorlalţi jucători următorul mesaj: „Fiţi perseverenţi, jucaţi mereu! Cred că asta e cheia succesului”.

Potrivit directorului filialei Loteria Română din Galaţi, Andrei Moţoc, biletul câştigător a fost cumpărat de la Agenţia Loto nr. 17-005 din municipiul Galaţi, situată în cartierul Micro 20. Moţoc a spus că biletul, în valoare de 48.952.706 lei, jucat duminică seara, este biletul cu cea mai mare valoare din istoria Loteriei Române. El a precizat, potrivit Agerpres, că tot în Galaţi, dar la o altă agenţie, a fost cumpărat şi al treilea bilet ca valoare din istoria Loteriei Naţionale.

Cele două angajate ale agenţiei, Manuela Caraghiulea şi Veta Trandafir, sunt foarte bucuroase că agenţia la care lucrează de zeci de ani este aşa de faimoasă. Potrivit acestora, la agenţia menţionată s-a mai câştigat în 2004, cu un bilet colectiv, în valoare de aproximativ 504 milioane lei vechi. Pe biletul respectiv au jucat 37 de persoane şi au câştigat de două ori la categoria a II-a, însă la categoria I nu a existat niciun câştigător.

Este pentru a şasea oară în ultimii 12 ani când premiul cel mare al Loteriei Române a ajuns la Galaţi.