Câştigătorul de la Vocea României a dat lovitura. Ştefan Stan, tarif record pentru Revelion

Dacă ar exista un top al celor mai bine plătiţi artişti, în noaptea de Revelion, Ştefan Stan s-ar clasa printre primii. Marele câştigător al primei ediţii de la "Vocea Românie" va primi 11.000 de euro pentru un recital special pe care îl va susţine live, la Târgu Jiu, alături de trupa sa formată din nouă muzicieni.

RomaniaTV.net
13 nov. 2012, 08:16
Câştigătorul de la Vocea României a dat lovitura.  Ştefan Stan, tarif record pentru Revelion

Desemnat marele câştigător al primei ediţii de la „Vocea României”, Ştefan Stan a ajuns, în mai puţin de un an să încaseze o sumă incredibilă chiar şi pentru cântăreţii cu statut de star. Respectiv 11.000 de euro pentru un recital special pe care Stan îl va susţine live, la Târgu Jiu, alături de trupa sa formată din nouă muzicieni, în noaptea dintre ani.

Minunea a fost posibilă după ce un prosper om de afaceri s-a arătat dispus să plătească oricât pentru a se asigura că Ştefan Stan le va cânta în noaptea dintre ani doar lui şi invitaţilor săi.

În plus, Ştefan şi echipa lui vor putea petrece Revelionul, a doua zi, pe 1 ianuarie, într-o cabana pusă la dispoziţie special pentru ei de către acelaşi afacerist, scrie cancan.ro.