Câştigă 12.000 de euro pe an. Vezi din ce face atâţia bani o româncă VIDEO

O romancă caştigă 12.000 de euro pe an lucrand doar 5 zile de lună. Ana face videochat, iar povestea ei a fost prezentată pe larg de un site care a dedicat un întreg articol acestei "meserii".

RomaniaTV.net
20 sept. 2012, 09:36
Câştigă 12.000 de euro pe an. Vezi din ce face atâţia bani o româncă VIDEO

Ana are doar 24 de ani, este isteaţă, ba chiar şireată, după cum o descriu jurnaliştii americani. Îşi petrece timpul liber în apartamentul ei din Capitală, în compania celor câteva pisici pe care le are.

Lucrează în medie doar cinci zile pe lună şi câştigă 1.000 de dolari. Deşi videochat-ul pare uşor la prima vedere, lucrurile nu au fost însă doar lapte şi miere, povesteşte Ana, care şi-a început aventura pe net cu şase ani în urmă.
A intrat în lumea conversaţiilor erotice pentru că avea nevoie de bani. A trecut prin mai multe studiouri de videochat, unde s-a confruntat cu avansurile agresive ale patronilor şi, ocazional, cu gelozia soţiilor acestora.

„Tipii care patronează astfel de afaceri nu respectă fetele din cauza acestei meserii. O fata care face asta nu merită respect, cam asta este mentalitatea”, spune Ana.

Unele angajate ajung chiar să fie violate de patroni, povesteşte tânăra. Însă după ce a acumulat suficientă experienţă, Ana a început să lucreze pe cont propriu, de acasă. Acum nu mai depinde de nimeni şi nu îşi împarte profitul cu nimeni. Lucrează cum vrea, cât vrea şi când vrea şi îi merge.