Cascadorie mortală, pentru un tânăr de 18 ani din Bacău VIDEO

Dramă cu repetiţie într-o familie din Bacău. Un tânăr de 18 ani a murit într-un cumplit accident de scuter, la fel ca fratele său, în urmă cu cinci ani.

RomaniaTV.net
08 apr. 2012, 05:42
Cascadorie mortală, pentru un tânăr de 18 ani din Bacău VIDEO

A vrut să facă o cascadorie, dar tentativa i-a fost fatală. Un băiat de 18 ani din Bacău a încercat să meargă în picioare pe scuter şi a intrat într-un autobuz care venea din sens opus. Şoferul autobuzului nu a mai putut să-l evite.

„Am tras puţin dreapta şi am frânat şi m-am trezit cu el în parbriz. Spun cetăţenii că nu ştiu câte ture făcea pe aicea. Ca un kamikaze s-a aruncat, nu ştiu ce a vrut să facă, era băut. Nu avea cască”, a spus şoferul de autobuz.

Potrivit poliţiştilor, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. „Conducătorul vehiculului, deplasându-se cu o viteză deosebit de mare, a pierdut controlul mopedului şi a intrat în coliziune cu autobuzul”, a spus Marian Rusu, de la Poliţia Municipiului Bacău.

Cu doar câteva secunde înainte de accident, fratele tânărului tocmai îl rugase să renunţe la cascadorie. În urma cu 5 ani, un alt frate de-al lor a murit într-un accident aproape identic, după ce s-a izbit cu bicicleta de un autobuz.