Casa de vacanţă a unei cunoscute avocate din Bacău a fost făcută scrum într-un incendiu VIDEO

Flăcări până la cer într-o localitate din Bacău. Casa de vacanţă a unei cunoscute avocate a ars duminică noaptea până în temelii şi, în cele din urmă, s-a prăbuşit, mistuită de foc. Poliţiştii şi pompierii fac cercetări şi nu exclud o mână criminală.

RomaniaTV.net
13 feb. 2012, 07:12
Casa de vacanţă a unei cunoscute avocate din Bacău a fost făcută scrum într-un incendiu VIDEO

Casa de vacanţă se află în satul Podiş din comuna Mărgineni şi aparţine unei renumite avocate din Bacău. Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului nu se afla nimeni în locuinţă. Flăcările au ajuns la două butelii, care au explodat.

Pompierii au stins cu greu incendiul. Din cauza temperaturilor scăzute, apa le-a îngheţat pe furtun, aşa că zăpada a fost o soluţie pentru stingerea flăcărilor. Nimic nu a mai putut fi însă salvat.

„Cel mai mare pericol a fost extinderea incendiului spre pădurea care se afla la 30 de metri. Nu este exclusă nicio acţiune intenţionată”, a declarat Cătălin Buftea, de la ISU Bacău.

Localnicii povestesc că l-au auzit pe soţul avocatei spunând că ar fi primit ameninţări că i se va da foc la casă. Pompierii şi poliţia fac acum cercetări.