Care sunt cele mai BOGATE femei din Parlament VIDEO

Apartamente în New York, case de vacanţă şi bijuterii valoroase, cu asta se laudă cele mai bogate femei din Parlament, potrivit România TV. Declaraţiile lor de avere ar face invidios pe oricine, pentru că doamnele joacă pe degete lingouri de aur şi milioane de euro.

RomaniaTV.net
05 iul. 2013, 16:37
Care sunt cele mai BOGATE femei din Parlament VIDEO

În Parlament, liberala Doina Anca Tudor s-a remarcat, cel mult, prin tatuajul de pe picior pe care și-l afișează cu nonșalanță. Are însă şi o avere impresionantă: apartamente în Miami, Belgia, case în Turcia, București și Snagov. Are în conturi 2.500.000 de euro, dar se laudă şi cu bijuterii și ceasuri de 100.000 de euro, dar și cu mașini de lux și bărci cu motor.

Ana Birchall de la PSD are un apartament în Miami plus o casă tot în SUA, la care se adaugă și locuințe în țară. Are şi investiții financiare în străinătate în valoare de 23 de milioane de euro. La copitolul excentricități, Birchall are trecut un lingou de aur.

După divorțul de Dorin Cocoş, Elena Udrea a intrat și ea în topul celor mai bogate femei parlamentar. Are două case, un apartament, hectare de teren în Ilfov, precum și bijuterii de 50.000 de euro.

Topul este completat de Cristina Dumitrache. Nu excelează la capitolul terenuri și case, dar se mândrește cu tablori și icoane de 170.000 de euro, bijuterii de 100.000 de euro, și mobilier de 50.000 de euro.