Care sunt cele mai bine plătite vedete sub 30 de ani. Primul loc este o SURPRIZĂ

Revista Forbes a dat publicităţii lista celor mai bine plătite vedete din muzica tânără. Pe locul întâi se plasează Lady Gaga, urmată de Justin Bieber, Taylor Swift, Rihanna, Jennifer Lawrence şi Kristen Stewart.

23 iul. 2013, 05:45

Lady Gaga este cea mai bine plătită vedetă cu vârsta sub 30 de ani din lume. Aceasta este concluzia revistei Forbes, care a publicat un top al cântăreţilor care au cunoscut succesul în tinereţe. Artista are o avere de 80 de milioane de dolari, potrivit România TV.

Citeşte şi Lady Gaga revine cu o apariţie EXCENTRICĂ. Artista a pozat complet GOALĂ pentru o revistă FOTO

La cei 27 de ani ai săi, Lady Gaga are o avere impresionantă. Excentrica artistă ar fi putut depăşi chiar suma de 80 de milioane de dolari dacă nu ar fi suferit un accident la începutul acestui an, din cauza căruia a fost obligată să anuleze unele contracte.

Citeşte şi Justin Bieber, cum nu l-ai văzut NICIODATĂ. Vezi filmarea RUŞINOASĂ ce îi poate distruge cariera

Pe locul doi este cântăreţul Justin Bieber, de 19 ani, care a realizat anul trecut venituri în valoare de 58 de milioane de dolari. Urmează cântăreţa de muzică pop contry Taylor Swift, care anul trecut a încasat 55 de milioane de dolari. Nici Rihanna nu stă prost deloc. Cântăreaţa de 25 de ani născută în Barbados şi-a adjudecat două discuri de platină şi a câştigat 43 de milioane de dolari.