CARAMBOL ŞI INCENDIU pe A1. Patru maşini s-au ciocnit, o alta a luat foc

Un accident în care au fost implicate patru maşini a avut loc luni după-amiază pe Autostrada Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 20, pe sensul de intrare în Bucureşti, informează România TV. Pe de altă parte, la kilometrul 108 o maşină s-a făcut scrum, după un incendiu la motor.

06 mai 2013, 14:27
CARAMBOL ŞI INCENDIU pe A1. Patru maşini s-au ciocnit, o alta a luat foc

Două accidente au avut loc duminică după-amiază pe autostrada Bucureşti – Piteşti. Primul dintre ele s-a produs în aproprierea Capitalei, la kilometrul 20, din cauza nerespectării distanţei faţă de autoturismul din faţă.

Potrivit România TV, patru maşini au fost implicat în accident, producându-se parctic un carambol. Toate autoturismele au fost serios avariate, iar trei persoane au fost uşor rănite, ele refuzând transportul la spital.

Maşinile au fost scoase repede pe banda de urgenţă, dar circulaţia a fost totuşi îngreunată, dat fiind numărul mare de maşini care se deplasează spre Capitală la sfârşitul acestei minivacanţe de 1 Mai şi Paşte.

Al doilea incident care a avut loc luni după-amiază pe A1 a avut loc la km 108 al autostrăzii, în zona Bascov. Un bărbat care conducea maşina către Râmnicu Vâlcea a observat că motorul a fost cuprins de flăcări şi abia a apucat să sară din autoturism, că automobilul a fost cuprins de flăcări. Din cauza incendiului, traficul a fost întrerupt timp de 20 de minute, pe sensul de mers către Râmnicu Vâlcea.

Şoferul a declarat că nu are asigurare CASCO.

Incidente în trafic au fost şi pe Autostrada Soarelui. O maşină a luat foc pe A2 în apropiere de punctul de taxare, pe sensul spre Bucureşti. Traficul este oprit. Din fericire nimeni nu a fost rănit.