Când preferă femeile să facă SEX

Mai multe studii despre sex, care au fost publicate recent, scot la iveală lucruri interesante despre obiceiurile sau dorinţele oamenilor în pat. O cercetare a oamenilor de ştiintă britanici arată că momentul optim în care cuplurile se simt cel mai bine făcând sex este în dimineaţa zilei de joi.

RomaniaTV.net
20 mai 2012, 14:01
Când preferă femeile să facă SEX

Un studiu publicat de revista ”Women’s health”, citat de libertatea.ro ne spune că apetitul sexual al femeilor este cel mai ridicat sâmbăta, la ora 23.00, aceasta fiind ora în care reprezentantele sexului frumos fac sex cu cea mai mare plăcere.

Alte sondaje şi studii efectuate în ultima perioadă demonstrează că peste 70% dintre persoanele care aveau o relaţie, dar nu erau căsătoriţi, s-au declarat satisfăcute de viaţa lor sexuală, în timp ce numai 47% dintre cei căsătoriţi au spus acelaşi lucru sau că, în medie, 9% dintre oameni fac sex zilnic, 44% o dată la câteva zile, iar 16% dintre respondenţi o dată pe săptămână.

Cu privire la filmele porno, se pare că 10% dintre bărbaţi vizionează zilnic astfel de producţii, faţă de doar 1% în rândul femeilor. În materie de fantezii sexuale 15% dintre bărbaţi îşi doresc sexul în trei, 7% să facă amor în aer liber, în timp ce femeile vor într-o proporţie de 10% să facă dragoste cu alţi doi parteneri în acelaşi timp.