Când centenarii au exces de adrenalină: A sărit cu paraşuta la 102 ani VIDEO

O femeie de 102 ani din Statele Unite a decis să-şi sărbătorească ziua de naştere, într-un mod ieşit din comun. Ea a sărit cu paraşuta, de pe un pod, de la o înălţime de aproape 150 de metri.

05 iun. 2013, 09:31

Dorothy Custer din Statele Unite a vrut să celebreze într-un fel diferit aniversarea celor 102 ani. Iniţial, a vrut să sară cu paraşuta din avion, dar acest plan s-a dovedit a fi prea costisitor pentru bătrână.

„M-am gândit să sar cu paraşuta din avion, dar am aflat că preţul este prea mare şi am spus lăsaţi-o baltă, o să am o zi de naştere obişnuită!”, a mărturisit Dorothy.

Rudele femeii nu au avut linişte până nu i-au oferit un cadou care să-i satisfacă setea de adrenalină. Astfel, bătrâna de 102 ani a ajuns să sară de pe un pod, de la o înălţime de aproape 150 de metri.

„Nu m-am gândit la vârstă! M-am gândit să-mi văd de viaţă, să mă distrez şi să fac ce trebuie pentru asta. Nu mă gândesc nici acum la vârstă”, a mai spus centenara.

Citeşte şi: DEMENŢIAL! O americancă de 80 de ani, paraşutată cu forţa străbate aerul aproape goală

Cu acest gând, bătrâna plină de curaj a sărit, împreună cu instructorul, ei de pod. La aterizare, ea a avut o singură nemulţumire: că toată aventura nu a durat mai mult.