Campion la motociclism, reţinut pentru dare de mită. Avea permisul anulat şi conducea beat

Un om de afaceri din Bucureşti, motociclist de performanţă, a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un poliţist cu 15.000 de euro. El fusese prins conducând un autoturism, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea permisul anulat.

09 mai 2013, 07:52
Campion la motociclism, reţinut pentru dare de mită. Avea permisul anulat şi conducea beat

Omul de afaceri Daniel Vârgolici a fost depistat de poliţiştii de la Rutieră din Buzău, conducând un automobil fără ca să aibă acest drept. Potrivit România TV, bărbatul avea permisul de conducere anulat şi, mai mult, el se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În momentul în care poliţistul l-a oprit şi a sesizat că acesta nu avea voie să conducă acel automobil, omul de afaceri a promis că-i va da omului legii 15.000 de euro. Dealtfel, el chiar i-a dat 1.800 de euro şi 1.000 de lei, promiţându-i că va reveni ulterior cu restul de bani.

Poliţistul a sesizat însă Direcţia Naţională Anticorupţie, iar omul de afaceri a fost prins în flagrant, în timp ce îi dădea poliţistului restul de bani. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar procurorii DNA vor cere arestarea sa preventivă, pentru 29 de zile.

Daniel Vârgolici are 39 de ani şi practică motociclismul de performanţă, iar potrivit unui site de profil el a intrat în lumea motocicliştilor în anul 2005, practicând motociclism de viteză pe aeroporturi, în cadrul Federaţiei Române de Motociclism.