Campania Inimi pentru Inimi: Cătălin, bebeluşul de două săptămâni bolnav de inimă, salvat în Italia

Anual în România se nasc 1.500 de copii cu malformatii cardiace. Cei care nu pot fi operati în ţara nostră fie sunt salvaţi în străinătate, fie mor, aşteptând ajutor. Statul preferă să plătească operaţiile în străinătate în loc să pună în funcţiune secţia de chirurgie cardiacă de la Spitalul Marie Curie. Este şi cazul lui Cătălin, un bebeluş de doar două săptămâni care se luptă să trăiască.

RomaniaTV.net
25 mart. 2012, 10:54
Campania Inimi pentru Inimi: Cătălin, bebeluşul de două săptămâni bolnav de inimă, salvat în Italia

Orice clipă care se scurge, cu o bătaie de inimă, poate fi pentru el… ultima. Cătălin are o malformaţie cardiacă ce nu poate fi operată în România.

Băieţelul poate fi salvat la o clinică din Italia. Statul suportă costul operaţiei, nu însă şi transportul. Părinţii sunt nevoiţi să plătească biletele de avion şi restul cheltuielilor. Banii pe care familia Mielusoiu nu îi are.

Cătălin va fi operat luni. El a plecat la Bologna cu haine cumpărate de doctori, pentru că părinţii lui sunt datori vânduţi.

Pentru a putea ajuta familia lui Cătălin puteţi dona în contul de mai jos sau puteţi trimite mesajul dumneavoastră pe adresa de e-mail [email protected].

 Pentru donaţii:

INIMI PENTRU INIMI

CONT EURO-RO12BRDE030SV16630270300
DESCHIS LA BRD
SUC. TOPOLOVENI
IOSIV CONSTANTIN CĂTĂLIN

Pentru Secţia de Chirugie Cardiacă de la Spitalul Marie Curie, puteţi dona
2 euro prin SMS la 858 fără TVA.