Cameron Diaz, surprinsă fără machiaj de camerele de fotografiat. Vezi cum arată în realitate

Actriţa Cameron Diaz împlineşte în luna august 41 de ani, vedeta declarând de nenumărate ori că se simte mai bine în prezent decât atunci când avea 25 de ani. Cu toate astea, vedeta a fost surprinsă fără machiaj de camerele de fotografiat şi se pare că anii au trecut peste frumuseţea ei.

15 ian. 2013, 12:33

Cameron Diaz demonstrează că poate avea un corp de invidiat chiar şi la 40 de ani. Vedeta a realizat un pictorial provocator în luna octombrie, atunci când a mărturisit pentru revista Esquire că se simte mai bine la cei 40 de ani decât la 25. Fotografiile au fost incendiare, însă acum vedeta a fost surprinsă fără machiaj, iar imaginea e cu totul alta. Se simte clar ca la 25 de ani, dar cu siguranţă nu mai arată ca la 25.

 

Cameron Diaz a apărut în atenţia publicului din postura de model după care aceasta a devenit o obişnuită a comediilor romantice, ea jucând în filme cu succes la public, precum: „Mary cea cu vino-ncoa/Something about Mary” (1998), dar şi în drama „Vanilla Sky/Deschide ochii” (2001) şi în franciza „Îngerii lui Charlie”. Cel mai recent film în care actriţa a jucat este „What to Expect When You`re Expecting / La ce să te aştepţi când eşti însărcinată”.