Camelia Potec, implicată într-un accident în Bucureşti. Ţiriac: Eram în maşina din spate VIDEO

Camelia Potec, campioană olimpică la nataţie,  a fost implicată, duminică, într-un accident rutier, pe Calea Floreasca din Capitală, potrivit România TV. Un scuterist a fost rănit şi transportat la spital. Ion Ţiriac a fost martor la accident, acesta aflându-se în maşina din spatele sportivei.

24 feb. 2013, 14:04

La volanul maşinii care a lovit scuterul era Camelia Potec. Sportiva a fost testată pentru alcoolemie, însă rezultatul a fost negativ.

Tânărul care se afla pe scuter a fost rănit uşor şi a fost dus de SMURD la Spitalul Floreasca. Camelia Potec nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Camelia Potec a declarat pentru România TV că „a fost o problemă de neacordare de prioritate”.

Martor la incident a fost şi Ion Ţiriac, care se afla în maşina din spatele sportivei. „Eu eram în maşina din spate, am văzut că în faţă este maşina doamnei Camelia Potec. Ea stătea pe loc ca să acorde prioritate şi un scuter a intrat în ea. Am văzut, ne-am dat jos, cum era şi normal, ca să ne asigurăm că nu este ceva grav. Am văzut că şoferul scuterului nu are răni grave. În scurt timp, la faţa locului a venit şi poliţia care a luat măsurători. Doamna Potec este în regulă, iar tânărul de pe scuter, din câte ştiu, a fost transportat pentru verificări la spital”, a declarat Ion Ţiriac pentru Gândul.

Prietenii scuteristului au, însă, o altă versiune. „Nu s-a asigurat şi i-a ieşit în faţă, ca de fiecare dată. Noi, care suntem pe motoare, nu ne vede nimeni. Nu te vede, nu se uită nimeni la tine (…) I-au pus ceva la gât, picioarul îl doare”, a declarat martorul.

Din primele verificări, cauza este o neacordare de prioritate. Autoturismul a intrat în coliziune cu mopedul condus de un tânăr de 21 de ani. Nu ne putem pronunţa, deocamdată, la vinovăţie. Starea tânărului este bună, a suferit răni uşoare. La volan era o doamnă, o femeie de 31 de ani, persoană publică. Rezultatul etilotestului este negativ, este 0. Va fi audiată la sediul poliţiei rutiere”, a mai declarat Ioana Stancu, la România TV.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat că sportiva era singură în maşină.