Cămătari craioveni, reţinuţi pentru şantaj

Doi cămătari din Craiova au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni după ce au şantajat o firmă de închirieri autovehicule din Capitală, de la care au cerut 2.000 de euro pentru a le returna o maşină.

RomaniaTV.net
23 aug. 2012, 10:49
Cămătari craioveni, reţinuţi pentru şantaj

Cei doi bărbaţi din Craiova au fost reţinuţi de poliţiştii de la Serviciul Furturi Auto după ce au cerut 2.000 de euro unei firme de închirieri auto din Bucureşti, informează, joi, Poliţia Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, în luna iulie a acestui an, o femeie a lăsat gaj cămătarilor craioveni Marian Căldăraru şi Cristofir Lazăr un autoturism de teren de producţie americană, pe care aceasta îl închiriase legal de la o firmă din Bucureşti.

Pentru că femeia a dispărut fără să-şi mai achite datoria, cei doi bărbaţi i-au contactat pe reprezentanţii firmei de închirieri şi i-au anunţat că, pentru a le returna automobilul, trebuie să le achite suma de 2.000 de euro.

Administratorul societăţii a anunţat imediat autorităţile, iar poliţiştii bucureşteni de la Serviciul Furturi Auto au organizat la Craiova, sub coordonarea procurorilor, trei descinderi.

Lazăr şi Căldăraru au fost reţinuţi şi aduşi la Bucureşti pentru audieri, în timp ce, spun poliţiştii, femeia este căutată în continuare, existând suspiciuni că a părăsit ţara.