Călin Geambaşu: Mălina a ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o

Pe cât a fost de îndrăgită pe scenă, pe atât de nefericită a fost în viaţa sentimentală. Mălina Olinescu a avut o căsătorie eşuată. A încercat să-şi refacă viaţa dar a ratat din nou. Prietenii spun că tocmai această ultimă decepţie ar fi fost peste puterile ei.

RomaniaTV.net
12 dec. 2011, 06:35
Călin Geambaşu: Mălina a ameninţat de multe ori că îşi va lua viaţa. Acum a făcut-o

Unul dintre cei mai buni prieteni ai Mălinei Olinescu, Călin Geambaşu, a declarat că artista s-ar fi sinucis în urma despărţirii de iubitul său

De acum trei – patru ani spunea că o să facă lucrul acestea. Din cauza faptului că era un om minuntat, mult prea sensibil pentru lumea în care trăim şi nu mă refer la mediul social, ci la faptul că era încărcată de prea multă iubire. Putea să iubiească mai mult decât este cazul, era foarte fragilă. Băiatul cu care a avut o relaţie nu are absolut nicio vină. Nu putea să fie la nivelul ei de implicare emoţională. NU este o scuză pentru Mălina, deloc. E clar că s-au despărţim din moment ce Mălina a făcut gestul acesta. S-au despărţit definitiv”, a declarat Călin Geambaşu, un prieten apropiat al Mălinei, imediat după moartea acesteia.

Geambaşu a venit la locul sinuciderii împreună cu mai mulţi prieteni ai Mălinei.

Mălina Olinescu a avut probleme în dragoste şi în trecut. Artista s-a căsătorit în 2000 cu Dan Stesco, clăparul trupei „Compact”.

Mi-am dorit să mă căsătoresc cu un om deosebit şi l-am găsit! Dan este extrem de romantic, îmi oferă flori, petrecem mult timp împreună. Suntem o familie fericită!“, spunea Mălina în 2000.

Cei doi s-au despărţit însă după şapte ani, iar fostul ei soţ a scris în acţiunea de divort că a părăsit domiciliul conjugal pentru că nu a mai suportat „crizele de personalitate” ale artistei. Soţia mea doreşte să ia singură toate deciziile importante şi are o atitudine intolerantă“, a declarat Stesco în anul divorţului.