Călătorii în jurul lumii sau vacanţe romantice. Vezi cum petrec vedetele de la Hollywod Crăciunul

O călătorie în jurul lumii, o vacanţă romantică la Paris sau câteva zile alături de familie. Sunt câteva moduri plăcute în care vedetele de la Hollywood se gândesc să-şi petreacă sărbătorile.

RomaniaTV.net
23 dec. 2012, 07:00
Călătorii în jurul lumii sau vacanţe romantice. Vezi cum petrec vedetele de la Hollywod Crăciunul

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi vor petrece sărbătorile într-un mod aparte. Ei au anunţat că-şi vor duce copiii într-o călătorie în jurul lumii, cu un avion privat.

Rihanna va sta de Crăciun în ţara sa natală, Barbados. Cu câteve zile înainte de marea sărbătoare, cântreaţa a fost surpinsă făcând cumpărături într-o piaţă locală. Ea va petrece sărbătorile alături de familie, însă ar putea avea şi un oaspete celebru. Fostul său iubit, rapperul Chris Brown se gândeşte să rămână în Barbados de Naşterea Domnului.

Halle Berry a plecat la Paris împreună cu iubitul ei, Olivier Martinez. Cei doi vor petrece aici o vacanţă romantică de sărbători.

Gwen Stefani şi va face Crăciunul într-un alt oraş european, Londra. Ea a plecat spre bătrânul continent, împreună cu soţul său Gavin Rossdale şi cu cei doi copii. Rossdale este vocalistul trupei rock Bush şi este originar din Marea Britanie.

Starurile australiene par să fie atrase de ţara lor natală în perioada sărbătorilor. Actorii Russel Crowe, Nicole Kidman şi Saimon Baker au sosit cu toţii în Australia, pentru vacanţa de Crăciun.