Câinii din Cluj, vânaţi de ştabii din oraş. Alte două patrupede au fost împuşcate

Alţi doi câini comunitari au fost împuşcaţi într-un cartier din localitatea Floreşti, din judeţul Cluj. Asta după ce, înainte cu o zi, un alt câine a fost împuşcat la câţiva metri de o femeie care era însoţită de fetiţa ei. Oamenii din zonă spun că cei care trag în câini sunt vânători care au şi diverse funcţii în localitate.

19 feb. 2013, 07:01
Câinii din Cluj, vânaţi de ştabii din oraş. Alte două patrupede au fost împuşcate

Un bărbat i-a găsit pe cei doi câini, pe un un câmp din apropierea locuinţei sale. Când a văzut că animalele nu s-au mai întors seara la bloc el a plecat în căutarea lor, însă i-a găsit pe ambii câini împuşcaţi în cap.

Reprezentaţii asociaţilor pentru protecţia animalelor vor face plângeri împotriva agresorilor. Pe de altă parte, localnicii se feresc să vorbească despre identitatatea vânătorilor, însă spun că sunt persoane care vin săptămânal şi care au şi funcţii în administraţia locală.

O femeie a fost martora unui eveniment similar la sfârşitul săptămânii trecute. În timp ce se plimba cu fiica sa prin zonă un câine a fost împuşcat chiar sub ochii ei. Vânătorul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost prins şi este acum cercetat pentru uciderea cu cruzime a animalelor.