Cadavrul unui bărbat, găsit într-o maşină carbonizată, pe un câmp din Timiş

O maşină carbonizată a fost găsită, luni, pe un câmp din apropierea localităţii Utvin din judeţul Timiş, iar în interiorul autoturismului a fost descoperit cadavrul unui bărbat, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz. Se pare că bărbatul găsit în maşină a fost identificat. Este nepotul unei localnice, în vârstă de 28 de ani.

20 mai 2013, 11:16
Cadavrul unui bărbat, găsit într-o maşină carbonizată, pe un câmp din Timiş

Bărbatul din mașină se pare că a fost identificat ca fiind nepotul, în vârstă de 28 de ani, Claudiu Vlad Hurja, al unei localnice din Utvin, potrivit pressalert.ro. Din primele investigații, a reieșit că acesta s-a certat în ultimele zile cu familia. Când mașina a fost descoperită, avea ușile deschise, iar cadavrul carbonizat al bărbatului era pe scaunul șoferului. Nu s-a putut stabili deocamdată dacă este sinucidere sau crimă. Au fost ridicate probe, urmând să se facă inclusiv probe ADN pentru stabilirea în afara oricărui dubiu a identității victimei. În Wolkswagen a fost găsită și o unitate de calculator.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Ionuţ Bocancea, a declarat că pe un câmp, în apropierea localităţii Utvin din judeţul Timiş, a fost găsită, luni, o maşină carbonizată în proporţie de 90 la sută, în interiorul căreia se află un cadavru.

„Maşina este carbonizată în proporţie de 90 la sută. Localnicii au spus poliţiştilor că au auzit o bubuitură azi-noapte (în noaptea de duminică spre luni – n.r.), în jurul orei 1.00, însă nu au dat de ştire poliţiştilor. Cum s-a făcut ziuă, localnicii au găsit maşina carbonizată, în interiorul căreia se află cadavrul unui bărbat”, a afirmat Ionuţ Bocancea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat, cui aparţine autoturismul şi pentru identificarea cadavrului din interiorul maşinii.