CADAVRUL unui bărbat, găsit într-o clădire părăsită VIDEO

Cadavrul unui bărbat fără adăpost a fost găsit, joi, la intrarea într-o clădire părăsită din apropierea Sălii Sporturilor din Deva. Trupul avea urme de lovituri, iar criminaliştii au un cerc de suspecţi din rândul persoanelor fără adăpost.

RomaniaTV.net
02 aug. 2012, 09:50
CADAVRUL unui bărbat, găsit într-o clădire părăsită VIDEO

Potrivit procurorului Iulian Avram de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, cadavrul a fost găsit, joi dimineaţă, la intrarea într-un fost restaurant, situat în apropiere de Sala Sporturilor din Deva.

„Este vorba despre un om al străzii al cărui cadavru prezintă urme de leziuni la nivelul capului şi al pieptului. Cel mai aprobabil a fost bătut cu o bâtă, bară metalică sau coada unui topor”, a declarat, joi, procurorul Iulian Avram.

El a adăugat că anchetatorii au deja un cerc de suspecţi din rândul persoanelor fără adăpost. „Cadavrul a fost ridicat de Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara în vederea efectuării necropsiei. Până va fi gata autopsia, noi vom audia mai multe persoane fără adăpost care fac parte din cercul de suspecţi”, a conchis procurorul criminalist.