Cadavre decapitate, descoperite la IML Cluj. Poliţiştii au deschis o anchetă

Poliţiştii clujeni au declanşat, miercuri, o anchetă în urma unei plângeri penale privind profanarea de cadavre la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj, plângerea referindu-se la decapitarea a şase corpuri, în acest caz fiind sesizat şi Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca.

RomaniaTV.net
06 mart. 2013, 14:34
Cadavre decapitate, descoperite la IML Cluj. Poliţiştii au deschis o anchetă

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Bolba, a declarat, miercuri, că a fost depusă la Poliţie o plângere penală pentru profanare de cadavre la Institutul de Medicină Legală (IML) Cluj, scrie Mediafax.

Este vorba despre şase cadavre care au fost identificate, unul de sex feminin şi cinci de sex masculin, iar sesizarea se referă la faptul că au fost tăiate capetele cadavrelor. S-a făcut o cercetare, iar aceste capete au fost descoperite. Concluziile se înaintează Parchetului„, a spus Bolba.

Prim-procurorul Parchetului Judecătoriri Cluj-Napoca, Eugen Crişan, a declarat, la rândul său, că există o sesizare depusă la instituţia pe care o reprezintă de către IML Cluj.

„Există o sesizare înaintată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca”, a spus Crişan, fără a oferi alte detalii privind încadrarea dosarului.

Şeful IML Cluj, Costel Siserman, nu a putut fi contactat.