Ca în FILME: Una din America, alta din Franţa, s-au cunoscut pe internet. Continuarea e INCREDIBILĂ

Două tinere se gândeau că şi-au găsit sosiile, după ce s-au cunoscut pe internet şi au descoperit că seamănă extrem de mult. Cu toate acestea, după o singură discuţie, ele au aflat că se născuseră în aceeaşi zi şi în acelaşi oraş din Coreea de Sud, înainte să fie date spre adopţie, una în America şi alta în Franţa.

11 apr. 2013, 11:41

O tânără a rămas surprinsă când a descoperit faptul că o altă femeie, pe care a cunoscut-o pe internet, ar putea să îi fie sora geamănă de care nu a ştiut niciodată, potrivit The Sun.

Anais Bordier, o studentă din Franţa în vârstă de 26 de ani, a fost uimită când prietenii ei au început să îi trimită mai multe filmuleţe de pe Youtube, în care era prezentată o altă tânără, de vârstă apropiată, care prezenta o asemănare extraordinară.

 Citeşte şi MAI CEVA CA ÎN TELENOVELE: O femeie se va căsători cu ucigaşul surorii ei gemene

Astfel, ea a făcut cunoştinţă cu Samantha Futerman, o aspirantă actriţă din America, prin intermediul internetului. După mai multe discuţii, fiind uimite de faptul că există o asemănare izbitoare între ele, cele două tinere au aflat că sunt născute în aceeaşi zi, 19 noiembrie 1987. Mai mult, fetele au fost născute în acelaşi oraş din Coreea de Sud, înainte să fie date spre adopţie, una în America şi alta în Franţa, trăind două vieţi diferite.

Citeşte şi Horror medical: O chinezoaică a trăit 11 ani cu mâna şi sânul sorei gemene în spate

Uimirea a fost şi mai mare după ce au început să schimbe fotografii din copilărie, la diferite vârste, care au demonstrat ceea ce ştiau deja de prima oară de când s-au văzut, că sunt gemene. În prezent, cele două încearcă să strângă bani, pentru a reuşi să se întâlnească şi în afara spaţiului virtual, pentru a face un test de ADN. Au reuşit să strângă peste 35.000 de dolari, de la peste 800 de donatori.

Citeşte şi Două gemene s-au născut una albă şi cealaltă neagră FOTO

„Când m-am uitat la pozele ei am fost uimită. Era ca şi cum m-aş fi uitat la mine, doar că nu eram eu”, a spus Samantha.