Bunica lui Marcel Prodan a dezvăluit unde se ascunde agresorul Alexandrei Stan

Marcel Prodan este de negăsit din ziua în care Alexandra Stan a ieşit în public şi a povestit ce mamă de bătaie a mâncat de la el. Nimeni nu ştie unde se ascunde impresarul, în afară, se pare, de bunica sa.

21 iun. 2013, 08:06
Bunica lui Marcel Prodan a dezvăluit unde se ascunde agresorul Alexandrei Stan

Marcel Prodan, impresarul care a băgat-o în spital pe Alexandra Stan lovind-o cu bestialitate după ce s-au certat de la bani, este de negăsit, însă bunica sa spune că el s-ar ascunde în Constanţa.

„Nu trebuia s-o bată pe Alexandra. N-am vorbit cu el, nu era agresiv de mic, nici nu ştiu de ce a făcut asta. Trebuia să-i dea demisia. Dar acum mai fac şi alte prostii. Ăsta e tineretul din ziua de azi. Cum o să fie pedepsit? Ce vrea Cel de Sus să-i dea… Când s-a calmat, ce zice, ia să fug că cine ştie ce am făcut, mai bine stătea şi se preda, că aşa văd la televizor, că nu s-a predat şi, uite, face chin şi la părinţi şi la tot. Se ascunde în Constanţa, unde în altă parte? Aici nu a venit la noi, eu nu l-am văzut. Cred că îi est frică de ce a făcut”, a spus bunica lui Marcel Prodan la o emisiune tv.

De asemenea, a mai existat varianta că impresarul Marcel Prodan se ascunde în casa fostei sale soţii, cu care are şi un copil. Asta după ce în primă fază s-a spus că ar fi fugit din ţară.

Iniţial s-a crezut că Marcel Prodan s-ar fi ascuns în casa părintească, la Tulcea, sau că ar fi fugit din ţară pentru a nu răspunde pentru faptele sale.

Cântăreaţa, al cărei hit „Mr. Saxobeat” a ajuns în top 5 în peste 20 de ţări, a depus marţi o plângere în care susţine că a fost bătută de Marcel Prodan după ce şi-a cerut banii cuveniţi după şase luni de concerte. Imagini cu tânăra cu ochii învineţiţi şi vânătăi pe corp au fost transmise pe toate canalele de televiziune, şocând opinia publică şi provocând o dezbatere în mass-media cu privire la violenţa domestică.

VEZI ŞI:

Mihaela Rădulescu îl atacă dur pe Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan

A apărut primul martor în cazul Alexandrei Stan. O femeie rupe tăcerea şi spune ce a văzut

Dosar PENAL pentru impresarul Alexandrei Stan. Marcel Prodan, acuzat de ŞANTAJ

Marcel Prodan, bătăuşul Alexandrei Stan, AMENINŢAT de un mare boxer român

Unde se ascunde impresarul-bătăuş Marcel Prodan, după ce a băgat-o în spital pe Alexandra Stan

Vedetele sunt alături de Alexandra Stan. Vezi ce spun despre bătaia primită de cântăreaţă

Bianca Drăguşanu, BĂTUTĂ de iubit: „Alexandra este un sfert din ce am păţit eu!”

Mama Alexandrei Stan face dezvăluiri uluitoare. Vezi prin ce chinuri şi umilinţe a trecut cântăreaţa