Bună la TRUP şi SUFLET: Ultimul pictorial sexy al unei prezentatoare TV, înainte să devină ASISTENTĂ

O frumoasă prezentatoare TV a declarat pentru revistă Playboy că va renunţa la cariera din televiziune pentru a deveni asistentă pentru pacienţii muribunzi. Cathy Zimmermann, femeia în vârstă de 31 de ani spune că va încerca să le aducă un zâmbet pe faţă oamenilor dintr-un azil vienez care se pregătesc să moară.

15 mart. 2013, 14:17

Starul austriac a devenit faimos după ce a prezentat o versiune locală a emisiunii „Dansez pentru tine”. În cadrul unui interviu pentru revistă Playboy ea le-a povestit fanilor că va deveni assitentă, după ce a realizat că oamenii au nevoie de ajutorul ei, în momentul în care propria ei mamă a trecut printr-o operaţie dificilă, potrivit The Sun.

Citeşte şi Caprice Bourret nu este doar un capriciu. Vezi cât de SEXY arată modelul de 41 de ani GALERIE FOTO

Citeşte şi Totul la vedere. Eva Herzigova apare NUD într-o reclamă FOTO&VIDEO

„După ce mama mea a fost dusă de urgenţă în sala de operaţie, în cursul anului trecut, ceva m-a schimbat. Acum încerc să mă separ de lucrurile are mă fac să mă simt rău. Nu contează că asta înseamnă prieteni greşiţi, relaţii sau muncă. Nu vreau să mă mai oprească nimic. Asta ar fi o risipă a vieţii mele.

Citeşte şi GEMENELE care au înnebunit englezii se mută în America GALERIE FOTO

Cathy Zimmermann spune că s-a înscris într-o organizaţie catolică, unde a învăţat să ajute bolnavii care nu mai au şanse să îşi revină, iar acum va deveni volunar într-un azil din capitala Austriei. Potrivit unui expert, un asistent de îngrijirea paliativă este cel care are grijă de persoanele care mai au câteva zile de trăit, oferindu-le suport, îngrijire şi le ascultă ultimele dorinţe. 

De asemenea, ea a mai adăugat că îi place să admire trupurile altor femei, spunând că le adoră pe cele care au un fund ce iese puţin în evidenţă. El trebuie să fie „frumos, rotund şi tare”.

Citeşte şi Fiica preşedintelui de la Pandurii, vedeta unui PICTORIAL PROVOCATOR