Britney Spears era „DEPENDENTĂ de amfetamine şi s-a ras în cap pentru a nu fi descoperită”

Britney Spears a fost dependentă de amfetamine și s-a ras în cap pentru a ascunde dovezile consumului de droguri,- a declarat fostul ei manager Sam Lutfi, în instanță.

RomaniaTV.net
20 oct. 2012, 09:53
Britney Spears era „DEPENDENTĂ de amfetamine şi s-a ras în cap pentru a nu fi descoperită”

Cantăreaţa Britney Spears a ţinut prima pagină a ziarelor din întreaga lume când s-a ras în cap într-un salon din Los Angeles, în 2007.

Lutfi, fostul manager al artistei, care a dat în judecata familia Spears pentru defăimare și încălcarea contractului, a declarat la Curtea Superioară din Los Angeles că Britney era un utilizator regulat de droguri și şi-a tăiat părul pentru că s-a temut să nu conţină urme de substanțe ilegale care pot fi identificate.

El susţine că Britney se temea că va fi supusă unor teste pentru depistarea drogurilor de către judecătorul care prezida lupta pentru custodia copiilor cu fostul soț Kevin Federline, potrivit The Sun.

Lufti a mai povestit cum cântăreaţa lua mai mult de 30 de pastile de amfetamine pe bază de prescriptie medicală pe zi, şi a făcut o supradoză de la ele în 2008, când a fost şi internată pentru îngrijire psihică.

„Îi plăcea să folosească amfetamine. Aproape tot ceea ce a mers prost a fost din cauza acestui drog”, susţine Sam Lufti.