Britanicii o fac praf pe Mădălina Ghenea, după ce au aflat că se iubeşte cu Butler

Mădălina Ghenea pare să-l fi prins pe Dumnezeu de un picior cu noua sa iubire şi, deşi pare îndrăgostită până peste urechi de Gerard Butler, nu toată lumea are aceeaşi părere.

RomaniaTV.net
18 oct. 2012, 08:26
Britanicii o fac praf pe Mădălina Ghenea, după ce au aflat că se iubeşte cu Butler

Tabloidele britanice comentează sec noua idilă de la Hollywood, cea dintre Gerard Butler şi Mădălina Ghenea, despre care spun că par foarte fericiţi. Dar asta nu înseamnă că pe internet nu s-au iscat vii dispute despre cât va dura relaţia dintre cei doi.

La curent cu faptul că Mădălina a apărut şi alături de alte celebrităţi de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio sau Adrien Brody, mulţi comentatori mondeni au luat-o deja în vizor pe româncă şi o consideră un fel de „vânătoare de celebrităţi”, scrie cancan.ro.

„Le spun noroc, dacă e ceva serios şi Gerry dragă, fă-o să semneze un contract prenupţial: fără niciun ban dacă mariajul e mai scurt de 5 ani şi nu aveţi copii. Va fi interesant să vedem dacă va mai sta prin preajmă dacă următorul film va fi un eşec în box-office. Poate vom auzi că s-a combinat cu Jude Law!”, a scris o comentatoare pe pagina web a tabloidului The Sun.