Britanicii fac pariuri pe numele viitorului copil „regal”, iar tabloidele îi fac portretul robot

Casele de pariuri se întrec în pronosticuri asupra numelui pe care îl va primi bebeluşul regal. Nici presa mondenă britanică nu stă degeaba, iar tabloidele îi fac deja portretul robot micuţului nenăscut, despre care nu se ştie încă dacă va fi fată sau băiat.

RomaniaTV.net
04 dec. 2012, 12:37
Britanicii fac pariuri pe numele viitorului copil „regal”, iar tabloidele îi fac portretul robot

Vestea unui viitor moştenitor al tronului britanic a creat dopotrivă bucurie, dar şi o adevărată isterie în regatul insular.

Potrivit presei britanice, anunţul prinţului William şi al ducesei de Cambridge, Kate Middleton, despre sarcină a luat-o prin surprindere chiar şi pe regină. Iniţial, cei doi urmau să păstreze secretul până la Crăciun.

Vestea a agitat tabloidele britanice, care au speculat că ar putea fi vorba chiar şi de gemeni, nu numai de un singur copil, fată sau băiat, chiar dacă nu se ştie înce ce poartă Kate în pântece.

Ziarele s-au întrecut să publice portrete robot ale  copilului, la diferite vârste. Iar la casele de pariuri, cele mai vehiculate nume pentru viitorul nou-născut sunt Elizabeth, Charles sau Diana. Cote bune au însă şi numele Frances, John sau Victoria.

Pe contul de Twitter creat special pentru copilul nenăscut sosesc din toată lumea peste 1000 de mesaje de felicitare pe secundă. Copilul lui Kate şi William va fi al treilea pe linia de succesiune la tronul Marii Britanii.