Brad Pitt este mai fericit ca niciodată. Ce motive are

Logodnica sa, Angelina Jolie, a trecut recent printr-o operaţie de dublă mastectomie, dar Brad Pitt susţine că această ultimă perioadă a fost cea mai fericită din viaţa sa.

RomaniaTV.net
21 mai 2013, 13:04

„Am foarte puţini prieteni. Am o mână de prieteni şi am familia alături şi nu am trecut niciodată printr-o perioadă mai fericită”, a declarat el pentru revista Esquire magazine.

Celebrul actor a vorbit şi despre cei şase copii pe care îi are alături de Angelina: Maddox, 11 ani, Pax, 9, Zahara, 8, Shiloh, 6 şi gemenii de 4 ani Knox şi Vivienne. Şi, deşi nu există practic niciun moment de linişte în casa celor doi actori, Brad susţine că nu ar da această viaţă pe nimic din lume.

„Mereu m-am gândit că dacă voi avea o familie, va fi o familie mare. Mi-am dorit haos acasă… la noi acasă nu este niciodată linişte, cineva vorbeşte sau ţipă sau plânge sau râde sau loveşte în ceva. Iar eu iubesc această viaţă şi dacă sunt plecaţi undeva, abia aştept să se întoarcă. Poate câteodată îmi place să mă relaxez într-o cameră de hotel, să am şi eu răgazul şi liniştea să citesc ziarul, dar a doua zi îmi lipseşte toată această zarvă”, a explicat starul.

La vârsta de 49 de ani, starul din „Troy” s-a adaptat perfect la viaţa de familie, dar a precizat că la început era îngrijorat de inabilitatea lui de a se ţine de ceea ce se apucă să facă.

„Ajungeam până la un punct de unde simţeam nevoia să mă apuc de altceva. Ce pot să vă spun… Mai am nevoie de două credite pentru a absolvi colegiul…doar două credite. Nu trebuia decât să scriu o lucrare. Eram genul de om care mereu lăsa puţină mâncare în farfurie”, a mai susţinut el. Brad Pitt îşi promovează în prezent noul său film, „World War Z”.