Brad Pitt, desfiinţat de o fostă colegă de platou. „Sărutul lui este dezgustător”

Milioane de femei din întreaga lume se uită cu jind la Brad Pitt şi oricare dintre ele ar fi fericită să-l sărute pe starul din "Interviu cu un vampir" sau "Legendele toamnei". Dacă ne luăm, însă, după Kirsten Dunst, care a jucat alături de cel considerat unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume, sărutul lui nu este nici pe departe cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unei femei.

RomaniaTV.net
29 mart. 2013, 10:47
Brad Pitt, desfiinţat de o fostă colegă de platou. „Sărutul lui este dezgustător”

Actriţa Kirsten Dunst a jucat alături de Brad Pitt în „Interviu cu un vampir” şi, deşi avea doar 11 ani, a avut o scenă în care trebuia să-l sărute. Evident, o mulţime de puştoaice au invidiat-o sau chiar au urât-o cu patimă pentru norocul de a-l săruta pe unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume. Actriţa, în vârstă acum de 30 de ani, spune, însă, că sărutul a fost de-a dreptul „dezgustător”.

„Îmi amingesc că Brad se uita mult la episoade din Real World. Avea părul lung, era un hipiot cool. Toată lumea îmi spunea atunci: Eşti aşa de norocoasă că l-ai sărutat pe Brad Pitt. Dar eu credeam că a fost dezgustător. Nu am mai sărutat pe nimeni altcineva până când am împlinit 16 ani„, a povestit Kirsten Dunst, care acum are o relaţie cu Garret Hedlund.