Brad Pitt, primul bărbat care a devenit imaginea parfumului Chanel No. 5

Actorul american Brad Pitt, în vârstă de 48 de ani, a devenit primul bărbat care a fost ales să reprezinte imaginea pe plan internaţional a celebrului parfum feminin Chanel No. 5. Brad Pitt calcă astfel pe urmele unor femei celebre, precum Marilyn Monroe, Catherine Deneuve, Nicole Kidman, Lauren Hutton, Estella Warren şi Ali MacGraw, care au fost în trecut imaginea parfumului Chanel No. 5.

RomaniaTV.net
09 mai 2012, 11:21
Brad Pitt, primul bărbat care a devenit imaginea parfumului Chanel No. 5

Potrivit E! Online, Brad Pitt va filma primul spot publicitar pentru Chanel No. 5, la Londra, în această săptămână, informează contactmusic.com.

Presa internaţională afirmă faptul că starul american va primi o sumă de ordinul milioanelor pentru această reclamă, ce va fi lansată spre sfârşitul anului.

Actorul american şi logodnica sa Angelina Jolie au cumpărat recent o nouă proprietate – Whornes Place, un conac impresionat aflat în apropiere de Londra.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood „Brangelina”, sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat rolul unui cuplu de asasini profesionişti în „Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith” în anul 2005.

Atracţia dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Chanel No. 5 este primul parfum lansat de creatoarea de modă franceză Gabrielle „Coco” Chanel. Creat de chimistul Ernest Beaux, Chanel No. 5 este un parfum rafinat, cu influenţe florale.

Parfumul a fost lansat de Crăciun în 1921, fiind oferit drept cadou celor mai buni clienţi ai casei Chanel (100 de flacoane) şi a început să fie comercializat în magazine la jumătatea anului 1922.

Marilyn Monroe, prima imagine a parfumului Chanel No.5

Nicole Kidman a fost şi ea imaginea parfumului