BOSTON: FBI a descoperit doi suspecţi în cazul atentatelor cu bombă de la Maratonul internaţional

Agenţii federali au descoperit doi bărbaţi suspecţi în cazul atacurilor de luni din Boston. Fotografiile celor doi nu au fost încă făcute publice deoarece agenţii FBI nu au aflat identitatea persoanelor şi nu vor ca acestea să se recunoască la televizor şi să dispară.

RomaniaTV.net
18 apr. 2013, 06:35
BOSTON: FBI a descoperit doi suspecţi în cazul atentatelor cu bombă de la Maratonul internaţional

Cei doi bărbaţi sunt îmbrăcaţi în negru, unul are un rucsac negru, iar altul o sacoşă, şi sunt prezenţi în cele două zone unde au fost detonate bombele. Fotografiile celor doi nu au fost încă făcute publice deoarece agenţii FBI nu au aflat identitatea persoanelor şi nu vor ca acestea să se recunoască la televizor şi să dispară.

Aseară mai multe posturi de televiziune americane anunţau arestarea unui suspect. Informaţia a fost ulterior infirmată de FBI şi de Departamentul de Stat American. Două bombe artizanale au fost detonate luni, în timpul maratonului organizat la Boston.

Trei oameni au murit, iar 176 au fost răniţi în urma deflagraţiei. Joi urma să fie organizate slujbe pentru cele trei victime ucise, iar la ceremonii vor lua parte preşedintele Barack Obama şi senatorul republicanul Mitt Romney.