Bogdan Ciucă preia preşedinţia Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor

Deputatul PC Bogdan Ciucă a fost ales preşedinte al Comisiei Juridice a Camerei, după ce preşedinţia acestei comisii a revenit Partidului Conservator în urma negocierilor din interiorul USL, potrivit unor surse citate de Mediafax.

RomaniaTV.net
21 dec. 2012, 08:54
Bogdan Ciucă preia preşedinţia Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor

Bogdan Ciucă preia preşedinţia Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, iar Florin Iordache va prelua preşedinţia Comisiei de Muncă a Camerei, au precizat sursele pentru Mediafax.

Deputatul PSD Florin Iordache, care era în cărţi pentru a prelua preşedinţia Comisiei Juridice, fiind vicepreşedinte al acesteia în fosta legislatură, a trecut la Comisia de Muncă, a decis, vineri dimineaţă, plenul Camerei.

Camera Deputaţilor şi-a început, vineri, şedinţa în care dezbate proiectul de lege privind abilitarea Guvernului de a emite ordonanţe pe perioada vacanţei parlamentare.

În deschiderea şedinţei, deputaţii au aprobat propunerile grupului parlamentar al PSD de modificare a componenţei unor comisii permanente – trecere a deputatului PSD Florin Iordache de la Comisia Juridică la Comisia de Muncă şi a lui Victor Roman de la Comisia de Muncă la cea Juridică.