Boc: Oamenii au dreptate să fie nemulţumiţi, dar soluţia nu sunt cărămizile aruncate VIDEO

Prim-ministrul Emil Boc spune că doar dialogul instituţional poate rezolva problemele României şi că soarta Guvernului său poate fiu decisă doar de către Parlament. Coaliţia va discuta luni elaborarea unui nou proiect de lege al Sănătăţii.

RomaniaTV.net
15 ian. 2012, 14:28
Boc: Oamenii au dreptate să fie nemulţumiţi, dar soluţia nu sunt cărămizile aruncate VIDEO

„Dialogul este singura cale de rezolvare a tuturor problemelor în România. Nu cred în soluţii violente. Şi jandarmii şi protestatarii sunt oameni cu familii, cu problemele lor, iar soluţia nu sunt cărămizile aruncate într-o parte sau alta. Orice se poate negocia, mai puţin viaţa”, a declarat Boc, la ieşirea de la spitalul Floreasca, unde l-a vizitat pe jandarmul internat în urma incidentelor de sâmbătă.

Boc a precizat că Executivul este dispus la dialog cu celelalte forţe politice pe viitoarea lege a sănătăţii. De asemenea, premierul nu a respins nici ideea convocării unei sesiuni extraordinare a Parlamentului. „Orice formă de dialog este binevenită”, a spus şeful Guvernului.

În schimb, Emil Boc nu pare dispus să demisioneze sub presiunea protestelor de stradă. „Soarta guvernelor trebuie să se decidă în Parlament„, a comentat primul-ministru.