Boc nu vrea excluderea lui Sorin Apostul din PDL

Emil Boc nu vrea ca primarul Clujului, Sorin Apostu, să fie exclus din PDL. Premierul consideră că în cazul acestuia au fost deja aplicate prevederile din Statutul PDL, respectiv suspendarea din partid.

RomaniaTV.net
11 nov. 2011, 18:07
Boc nu vrea excluderea lui Sorin Apostul din PDL

Emil Boc speră însă ca primarul Sorin Apostu, liderul PDL din Cluj-Napoca, să-şi dovedească în instanţă nevinovăţia şi spune că justiţia este liberă să să-şi exercite atribuţiile.

Anunţul că primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, este suspendat din PDL a fost făcut de senatorul PDL, Radu Berceanu, care a spus că organizaţia este zdruncinată de acuzaţia de luare de mită, dar că, totodată, acest caz clarifică multe zvonuri.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost reţinut pentru luare mită de mită în formă continuată şi a fost arestaţi preventiv, joi noapte, pentru 29 de zile.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, lider al filialei municipale a PDL, a fost reţinut, miercuri seară, de procurorii anticorupţie. Miercuri, înainte de emiterea ordonanţei de reţinere pe numele primarului, au avut loc mai multe percheziţii la locuinţa acestuia, la sediul Primăriei, dar şi la cabinetul de avocatură al Monicăi Apostu.

Soţia primarului municipiului Cluj-Napoca, Monica Undina Apostu, este şi ea învinuită în acest dosar, fiind audiată aproximativ cinci ore de către procurorii anticorupţie în cursul după-amiezii de miercuri.